… er tilbake igjen, men ikke for lang tid. Denne uken er vi å en annen skole enn den vi vanligvis er på, for å gjøre de siste undersøkelsene til oppgaven vår. Vi har kun igjen morradagen i praksis, pluss de tre første dagene neste uke. Det er helt sykt hvor fort tiden har gått i det siste, og jeg kommer til å få det hardt når vi må ta farvel på onsdag til uken. Barna her synes det er veldig stas å være i kontakt med oss, og det gjelder andre veien også!

I går var vi invitert på middag til Shililifa, læreren jeg følger. Der fikk vi tradisjonell mat, og det var faktisk ikke verst. Mye av det er ting vi har smakt før 🙂 Det var kjempehyggelig å bli invitert hjem til noen, og bli vist litt rundt osv.

Helga skal brukes til å komme seg etter forrige helg. Vi skal også prøve å få utnyttet den til å bli litt brune i sola. Hva skjer hjemme, hvordan skal folk tilbringe påsken? Kjempestas med alle kommentarer som blir lagt igjen her, er så morsomt å lese 🙂 Til slutt noen bilder fra helga som var. DET VAR SÅ MORSOMT!!!!

Todeloo 🙂

Quadbiking/firhjulskjøring i sanddynene, med en rask stopp for å fotografere havet. Og meg...

Rasende fornøyd med å være i fritt svev 🙂