Da var vi i Livingstone i Zambia. Jeg får oppleve så mye her nede i Afrika, og føler meg særdeles heldig og lykkelig!

Mamma, pappa og Roar – kjæresten til Thea, har ankommet. I helga var vi som skrevet tidligere i Etosha. Det var kjempemorsomt. Vi holdt på å kjøre på både sjiraff og elefant, og det var ganske stor spenning i bilen når elefanten begynte å slenge i huet til de andre bilene for å vise de at de kom litt for nære. Det er ikke barebare å tulle med de elefantene, de kan LETT vippe bilen rundt! Kjempespennende 🙂 Vi fikk nesten sett neshorn denne gangen, men kom dessverre akkurat for sent pga. den tidligere nevnte elefanten. På natta campa vi ute etter et særdeles deilig måltid laget over bålet av guiden som fulgte oss, Chris. Før vi la oss kunne vi høre brølene fra løvene som holdte til ca 3 km unna – moro! Dessverre fikk vi ikke sett noen løver denne gangen heller. Det har akkurat vært regntid i Namibia, så derfor er det ganske vanskelig å få se dyrene ved vannhullene, ettersom de kan finne seg vann nesten overalt.

Akkurat nå er vi i Livingstone i Namibia. I går gikk vi og så på Victoria falls, og ble helt gjennomvåte fordi fallene er så store at det regner masse fra de. I tillegg hadde vi litt nærkontakt med noen bavianer, les mere om dette i Martes blogg – http://martegullhone.blogspot.com/. I dag har vi delt oss litt. Marte og mamma dro på gåtur med løvene, og med bare en pinne som våpen kunne de både klappe og klø litt forsiktig på de! Vi andre fem var på mikroflytur over Vic. falls. Det var meget spesielt!:)

Jeg har litt dårlig tid , men skal prøve å få laste opp noen bilder neste gang. I mellomtiden får dere kose dere med videoen som er lagt ut på Marte sin blogg. Hun hoppet i strikk i dag, og det var helt galskap. Anne og jeg ble med på brua for å støtte henne, og det var helt forferdelig. Begge to felte noen tårer etter Marte hadde hoppet, og hang opp ned der laaaaangt nede mot Victoriafallene 😉

Håper dere alle koser dere der dere måtte befinne dere, i morra tar vi fatt på en 15 timers kjøretur tilbake til Tsumeb.

TODELOO!